Inspirerande aktiviteter

Utvidga ditt nätverk och samla inspiration och energi på våra aktiviteter.


VÄLKOMMEN PÅ DIGIKALAS 4 OKTOBER 2023 kl 10-13 C:nen

Är du lika pepp för lyckad digitalisering som vi är?
Då skall du komma på DIGIKALAS och bli inspirerad!


Det närmar sig slutet av vårt projekt DIGIKRAFT och det vill vi fira! I projektet har vi sett digitalisering som funkar! Den här dagen kommer vi stolt att presentera massor av framgångsrika företagscase inom tillämpad digitalisering.

Vi bjuder på lunchmacka och bubbel, och ni kommer både få inspiration från våra case och chans att tillsammans med oss jobba fram ditt nästa steg till digitalisering. 

Det här är helt enkelt en workshop för dig som tycker det är krångligt med digitalisering och som vill få inspiration kring hur du enkelt kan börja eller fortsätta i din verksamhet, eller för dig som på något sätt jobbar med näringslivsutveckling. 
Vi hoppas kunna bjuda på inspiration kring lyckad digitalisering, reflektion om lärande och värdefulla utmaningar vi tagit med oss, välkommen!

Vi hoppas du kan delta och sprid gärna detta vidare!

GDPR


Välkommen på Afterwork
 

För dig som är verksam inom fastighetsbranschen, kom och värm dig i höstmörkret! Tillsammans med Krook och Tjäder bjuder vi in till AW med öl, vin, tilltugg och ett föredrag av Awilla Posay.

Awilla är återbrukssammordnare på Krook och Tjäder och kommer dela tankar kring återbruk. 

Varmt välkommen!

När: Torsdag 5 oktober

Tid: 16:30 - 19.00

Plats: Tegelbruket, Bibilioteksgatan 8, Östersund (Ingång från gården!)

GDPR

 

Northern Devs Week 2023 

16-19 oktober annordnar vi Northern Devs Week 2023 tillsammans med bolagen i initiativet Northern Tech Republic

En veckan då du som utvecklare får chansen att umgås med andra i branschen och fördjupa dina kunskaper inom en mängd olika områden. En vecka fullspäckad med inspirerande och lärorika evenemang för alla utvecklare, programmerare och intresserade! 

Northern Devs Week är ett initiativ som samlar engagerade, nyfikna deltagare och talare från olika områden. Vi bjuder in dig som brinner för utveckling, gillar att utmanas och längtar efter nya vinklar och perspektiv.

Se hela veckans schema här och anmäl dig till det som lockar dig mest!

Välkommen till Northern Devs Week!

 

Länets näringsliv behöver en stark samlande kraft som skapar utveckling av befintliga företag och en miljö som gör att nya företag vill etablera sig här.”

Tomas Engström, styrelsemedlem