Inspirerande aktiviteter

Utvidga ditt nätverk och samla inspiration och energi på våra aktiviteter.

 

Länets näringsliv behöver en stark samlande kraft som skapar utveckling av befintliga företag och en miljö som gör att nya företag vill etablera sig här.”

Tomas Engström, styrelsemedlem

Sommarfrukost den 20 juni – Komptens-attraktion i Jämtland och Härjedalen

Välkommen till sommarfrukost den 20 juni 2023 kl 07.45-9.10 som arrangeras av Samling Näringsliv och Länsförsäkringar Jämtland

Kompetensförsörjning är en viktig regional fråga och oerhört viktig för företagens tillväxtresor. Hur skapar vi ett attraktivt län dit människor vill flytta, bo och arbeta? 

Under frukosten träffar ni Sara Larsson, projektledare för projektet, Ta Steget, som berättar om regionens arbete för att stärka kompetensattraktionen till Jämtland och Härjedalen. Ni får också träffa Lars Rådström, ny vd på Länsförsäkringar Jämtland, som berättar om Länsförsäkringars roll i ett attraktivt län. Till sist får vi också en ekonomisk lägesrapport från Mårten Areskoug, bankchef på Länsförsäkringar Jämtland.

Välkommen, utbyt erfarenheter, resonera och passa på att ställa frågor!

När: Tisdag 20 juni
Tid: 07:45 - 09.10
Plats: Länsförsäkringar Jämtland, Östersund. Vi möter upp utanför kundentrén!

Varmt välkommen!   

 

GDPR
Frukost med Samling Näringsliv i Östersund
Företagslunch i Östersund

SPANING PÅ TEMA RISK OCH KRIS 

Tillsammans med Peak Innovation arrangerar vi ett spanarseminarium med efterföljande sommarmingel den 13 juni 15.00 på Norra Stations "Gamla Apoteket"

Tillsammans med Peak Innovation lanserar vi rapporten ”Jämtlands näringsliv i kris och krig”. Hur ser det robusta företaget ut? Hur påverkar Jämtlands militärstrategiska läge? Vilken blir Jämtlands roll i kriser och krig?

Efter presentationen håller vi en paneldiskussion och öppnar för frågor och funderingar. Som avslutning förflyttar vi oss till Norra Stations terass för ett härligt sommarmingel. 

Är du intresserad och vill veta mer hör av dig till Maja Bergstrand maja.bergstrand@samlingnaringsliv.se