Inspirerande aktiviteter

Utvidga ditt nätverk och samla inspiration och energi på våra aktiviteter.

 

Länets näringsliv behöver en stark samlande kraft som skapar utveckling av befintliga företag och en miljö som gör att nya företag vill etablera sig här.”

Tomas Engström, styrelsemedlem

Fastighetsdagen den 9 november 

Dagen för er som driver och möjliggör länets tillväxt!

Jämtlands län upplever en starkare tillväxt än någonsin och vi måste alla kroka arm för att möta efterfrågan och nå högt satta mål. Under Fastighetsdagen samlas länets största fastighetsbolag, ledande politiker, organisationer, kommunmedarbetare och lokala entreprenörer för att prata om kommande stora projekt och investeringar.

Här ges ni en unik chans att träffa och prata med andra som driver och möjliggör länets tillväxt. Det blir en dag fylld med konkreta diskussioner, intressanta föreläsningar och mängder av nya kontakter!

Årets tema: hållbar tillväxt i Östersund och Jämtlands län

Anmälan: Anmälan | Fastighetsdagen i Jämtland (fastighetsdagenjamtland.se)
När: 9 november 
Tid: 08.00 - 
Plats: Frösöpark

Varmt välkommen!   

 

Frukost med Samling Näringsliv i Östersund
Företagslunch i Östersund

RESAN MOT BÖRSNOTERING 

Tillsammans med Norrlandsfonden och MAQS bjuder vi in till en eftermiddag med intressanta utblickar, kunskap och spännande berättelser.

Nasdaq OMX Stockholm, NGM, First North, Nordic MTF, Spotlight Stockholm Market… Marknadsplatserna är många – vi förklarar skillnaden mellan dem. Vad innebär en notering på en marknadsplats? Lyssna på hur resan mot börsen kan gå till. 

Torsdag 2 februari

Kl. 15.00 – ca 19.00
Hotel Gamla Teatern, Thomeégränd 20, Östersund

Anmäl dig via länken nedan senast 17 januari, begränsat antal deltagare. Vi bjuder på fika från kl.15.00 och avslutar med en lättare after work ca kl.18.00


Stig Engström, grundare och Krister Blomgren, vd på Engcon Peter Lundström, vd och Linda Ekman, CFO på Permascand. Lyssna på när de delar med sig av sina erfarenheter från vägen mot notering – och hur livet blev efteråt.

Niklas Jonsson, vd och Lena Stuns, företagsanalytiker på Norrlandsfonden berättar om Norrlandsfondens roll som kompletterande finansiär från start-up till noterat bolag.

Eric Ehrencrona och Anna Björk Larson, advokater vid MAQS Advokatbyrå, team Capital Markets ger matnyttiga och handfasta tips och förklarar regelverken.

Varmt välkommen! 

Stannar på efterföljande after work
GDPR