Kontakta
oss gärna

Har du frågor om Samling Näringsliv? Kontakta verksamhetsledare Peter eller någon ur styrelsen!

Peter Vomacka, verksamhetsledare Samling Näringsliv

Peter Vomacka

Verksamhetsledare

 
Claes-Göran Carlsson, kontaktperson Samling Näringsliv

Claes-Göran Carlsson

Kontaktperson

Skicka meddelande

Har du frågor om Samling Näringslivs verksamhet? Skicka ett meddelande till oss!
Kontakta Samling Näringsliv via formuläret om du har frågor

Styrelse

Utöver verksamhetsledare Peter Vomacka finns också en engagerad styrelse som består av representanter från näringslivets olika hörn och också står till ditt förfogande.
Samling Näringslivs styrelse svarar på frågor
Mia Forsgren, styrelsemedlem Samling Näringsliv

Mia Forsgren

Styrelseordförande

Kommunikations- och marknadschef, Diös

”Det är viktigt att näringslivet i länet samlas kring samma frågor för att skapa en gemensam kraft och därmed öka möjligheterna till utveckling och till att skapa tillväxt. Vår drivkraft är stads­utveckling och då krävs att alla jobbar tillsammans där kraften finns i hela länet.”

Mattias Lööv, styrelseordförande Samling Näringsliv

Sofie Blom Bergström

 


Vd, Persson Invest Fastigheter 

"Samling Näringsliv är en viktig och spännande organisation som verkar för att främja företagandet i Jämtland. Detta är givetvis något som är viktigt för hela Persson Invest-koncernen och såklart också för mig som boendes och verkande i länet. Vi har ett fantastiskt näringsliv och genom ökat samarbete och ett aktivt arbete för att övriga Sverige och världen skall få upp ögonen för vad vi gör och kan här - känns det inspirerande att få engagera sig ytterligare!"

Marlene Ström, Styrelsemedlem Samling Näringsliv

Claes-Göran Carlsson

Fd partner Deloitte, nu egeföretagare

”Jag har under hela mitt långa yrkesliv arbetat tillsammans med det regionala näringslivet. Under denna tid har jag saknat en tydlig och engagerad röst från de regionala företagen. I Samling Näringsliv har jag funnit en organisation som brinner för att driva, engagera sig och utveckla de jämtländska näringslivsfrågorna”

Lars Rådström, styrelsemedlem Samling Näringsliv

Lars Rådström

Bankchef, Länsförsäkringar Jämtland

”För oss som vill leva och bo i Jämtland är ett näringsliv som kan utvecklas och skapa tillväxt helt avgörande. Att skapa en bred samling för det som är viktigt för företagen i länet är därför något jag tror starkt på. Genom samarbete är jag övertygad om att vi kan göra skillnad på riktigt!”

Tomas Engström, styrelsemedlem Samling Näringsliv

Tomas Engström

Vd, My Coin

”I Jämtland och Härjedalen består det privata näringslivet av mindre och medelstora företag. Länet saknar den typ av näringsliv som våra Norrlands­grannar längs kusten har. Med detta som bakgrund behöver länets näringsliv en stark samlande kraft som skapar utveckling av befintliga företag och en miljö som gör att nya förtag vill etablera sig här. En kraft som är med- och motpol till offentlig verksamhet.”

Lena Persson, styrelsemedlem Samling Näringsliv

Lena Persson

Enhetschef Energilösningar, Jämtkraft 

Samling Näringsliv bidrar till en bredare samverkan i näringslivet. Genom samarbete i näringslivet och med andra viktiga partners skapar vi bra förutsättningar för utveckling av vår region och även för ett starkare näringsliv.”

Katarina Magnusson, styrelsemedlem Samling Näringsliv

Gunnar Ageskär

Försäkringsförmedlare, Provins Insurance part of Söderberg & Partners

"Näringslivets utveckling en förutsättning för Regionens utveckling."   

Bob Persson, styrelsemedlem Samling Näringsliv

Mona Swartling

Business Owner Sopra Steria

"För att företag ska lyckas med sin tillväxtresa behövs samarbete inom och mellan de olika branscherna, vi behöver samla vår kraft för att tillsammans kunna påverka, utveckla och förbättra regionen. Samling Näringsliv möjliggör detta samarbete genom att driva viktiga frågor som tex infrastruktur och kompetensutveckling. Tillsammans når vi längre!"