Kontakta
oss gärna

Har du frågor om Samling Näringsliv? Kontakta verksamhetsledare Peter eller någon ur styrelsen!

Peter Vomacka, verksamhetsledare Samling Näringsliv

Peter Vomacka

Verksamhetsledare

 
Claes-Göran Carlsson, kontaktperson Samling Näringsliv

Claes-Göran Carlsson

Kontaktperson

Skicka meddelande

Har du frågor om Samling Näringslivs verksamhet? Skicka ett meddelande till oss!
Kontakta Samling Näringsliv via formuläret om du har frågor

Styrelse

Utöver verksamhetsledare Peter Vomacka finns också en engagerad styrelse som består av representanter från näringslivets olika hörn och också står till ditt förfogande.
Samling Näringslivs styrelse svarar på frågor
Mattias Lööv, styrelseordförande Samling Näringsliv

Mattias Lööv

Styrelseordförande


Vd, H1 Communication 

”Samling Näringsliv ger mig och oss samlade företagare en nödvändig, jordnära och långsiktig röst som till skillnad mot politiken inte drivs av populistiska frågor under mandatperioder. För att nå framgång krävs målmedvetenhet och fokuserat arbete. Tillsammans i Samling Näringsliv känner jag glädje i att vi driver de rätta näringslivsfrågorna för att utveckla Jämtland och Härjedalen!”   

Marlene Ström, Styrelsemedlem Samling Näringsliv

Marlene Ström

Delägare, Trampolin PR

”I en liten region är en samlad röst viktig. I det här fallet är det näringslivets röst vi samlar. Tillsammans kan vi påverka, utveckla och förändra regionen till det bättre för företagen och det samhälle vi lever i. Ju fler desto bättre – och roligare.”

Lars Rådström, styrelsemedlem Samling Näringsliv

Lars Rådström

Bankchef, Länsförsäkringar Jämtland

”För oss som vill leva och bo i Jämtland är ett näringsliv som kan utvecklas och skapa tillväxt helt avgörande. Att skapa en bred samling för det som är viktigt för företagen i länet är därför något jag tror starkt på. Genom samarbete är jag övertygad om att vi kan göra skillnad på riktigt!”

Tomas Engström, styrelsemedlem Samling Näringsliv

Tomas Engström

Vd, My Coin

”I Jämtland och Härjedalen består det privata näringslivet av mindre och medelstora företag. Länet saknar den typ av näringsliv som våra Norrlands­grannar längs kusten har. Med detta som bakgrund behöver länets näringsliv en stark samlande kraft som skapar utveckling av befintliga företag och en miljö som gör att nya förtag vill etablera sig här. En kraft som är med- och motpol till offentlig verksamhet.”

Mia Forsgren, styrelsemedlem Samling Näringsliv

Mia Forsgren

Kommunikations- och marknadschef, Diös

”Det är viktigt att näringslivet i länet samlas kring samma frågor för att skapa en gemensam kraft och därmed öka möjligheterna till utveckling och till att skapa tillväxt. Vår drivkraft är stads­utveckling och då krävs att alla jobbar tillsammans där kraften finns i hela länet.”

Lena Persson, styrelsemedlem Samling Näringsliv

Lena Persson

Enhetschef Energilösningar, Jämtkraft 

Samling Näringsliv bidrar till en bredare samverkan i näringslivet. Genom samarbete i näringslivet och med andra viktiga partners skapar vi bra förutsättningar för utveckling av vår region och även för ett starkare näringsliv.”

Katarina Magnusson, styrelsemedlem Samling Näringsliv

Katarina Magnusson

VD/ ägare Tages Konditori & Kök, Edenbos Konditori och KFC Fastigheter

”Bredden på Samling Näringslivs frågor är stora och som företagare känns det viktigt att det finns en samlad kraft som pratar om allt från infrastruktur till kompetens­utveckling så länge det rör näringslivs­utveckling. Det känns bra att vara en del av en organisation som kan bidra till att påverka företagarnas vardag och förutsättningar i länet.”

Bob Persson, styrelsemedlem Samling Näringsliv

Bob Persson

Styrelseordförande Persson Invest

"Samling Näringsliv fyller en viktig uppgift i att tillvarata och stötta medlemsföretagens konkreta intressen. Men en minst lika viktig uppgift är vårt fokus på bredare viktiga samhällsfrågor kopplade till de områden som är viktiga och avgörande för både Östersunds och hela länets utveckling."